6.10.09

"Μου μιλάτε για κείνον...": είσοδος ελεύθερη

Η θεατρική Ομάδα «Προσωδία»
παρουσιάζει την

παράσταση
«Μου μιλάτε για κείνον…»

στο Θέατρο ΒΑΦΕΙΟ - Λάκης Καραλής
Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΩΔΙΑ
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 (Μετρό Κεραμεικού) 104 47 Βοτανικός ΑΘΗΝΑ τηλ: 210-3425.637, 210-7511.522, vafeio@yahoo.gr

Δεκαοκτώ (18) ηθοποιοί, όλοι μαθητές του Λάκη Καραλή από όλες τις περιόδους και τους τόπους που δίδαξε, δημιούργησαν την παράσταση «Μου μιλάτε για κείνον...» για να τιμήσουν τη μνήμη του δασκάλου τους που «έφυγε» πρόσφατα.
Η παράσταση είναι μια σύνθεση κειμένων που εμπνεύσθηκαν οι ίδιοι από την εμπειρία της συνεργασίας που είχαν μαζί του, επίσης κειμένων που δανείσθηκαν από σπουδαίους συγγραφείς όπως ο Ζαν Κοκτώ, ο Ανρί Μιρζέ, ο Μποντλέρ, ο Μάριος Χάκας, καθώς και από έργα και τραγούδια του ίδιου του Λάκη Καραλή, και παρουσιάζεται στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής (τηλ: 210-3425.637, Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, Μετρό Κεραμεικού).

Οι συντελεστές συνέθεσαν αυτή την παράσταση με τρόπο εξομολογητικό, με πολλή μουσική, video art, αλλά και με χιούμορ, με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαρίας Σκούπα.
Η ζωντανή μουσική και τα τραγούδια της παράστασης είναι του Λάκη Καραλή, καθώς και του Μίκη Θεοδωράκη (από το CD Supermarket). Εξάλλου, ο τίτλος της παράστασης «Μου μιλάτε για κείνον...» είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι και περιέχεται στο CD Supermarket (σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη).

Την παράσταση θα ακολουθεί συζήτηση και παρέα, με κρασί και μουσική.
Η είσοδος για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ προς τιμήν του δημιουργού του θεάτρου.

Σκηνοθεσία: Μαρία Σκούπα
Μουσική: Λάκης Καραλής, Μίκης Θεοδωράκης (από το CD Supermarket)
Πιάνο (ζωντανά): Χαρίλαος Τρουβάς
Video art: Φάνης Κατέχος
Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης
Ηθοποιοί: Μαρία Σκούπα, Ντίνος Ποντικόπουλος, Δημήτρης Μικιός, Άννα Ψαρρά, Θάνος Πρίτσας, Έρη Μανουρά, Μαρία Καστάνη, Γωγώ Βγενοπούλου, Μαριλίζα Χρονέα, Τάσος Ράπτης, Μυρτώ Μπουρίτη, Δανάη Παπουτσή, Ηλίας Γκογιάνος, Μαργαρίτα Μακαρούνη, Χαρά Γαλελιανού.
Παραστάσεις: Τρίτη & Πέμπτη στις 7μμ, Σάββατο στις 5μμ

Διάρκεια 75 λεπτά
Παραστάσεις έως τέλος Νοεμβρίου 2009
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

No comments: