9.3.10

Ο κύριος Μα-ρα-μής στο Cabaret Voltaire:14,21,28/3

CABARET VOLTAIRE Κυριακή Στο Πιάνο
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 30, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο για κρατήσεις : 210 - 5227046

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής στο Cabaret Voltaire
στις 14, 21 και 28 Μαρτίου

Ερμηνευτές: Κορίνα Λεγάκη , Κωνσταντίνος Νάρις
Μαζί τους, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννακάκος



Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής επανέρχεται με ανανεωμένη μουσική πρόταση στο CABARET VOLTAIRE για τα επόμενα Κυριακάτικα βράδια: 14, 21 & 28 Μαρτίου. Σαν ταχυδακτυλουργός της Κυριακής Στο Πιάνο, εμπνέει εμπιστοσύνη, ιδίως αν τον ξέρουμε και από προηγούμενες εμφανίσεις του, στο θέατρο Άλεκτον και στον Ιανό.
Αυτές τις Κυριακές βραχύβιας άφιξης, οι ερμηνευτές Κορίνα Λεγάκη, Κωνσταντίνος Νάρις και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννακάκος επιμελούνται, μαζί με το συνθέτη, τη μεταφορά των θεατών σε μία άλλη κατάσταση. Όταν η γλώσσα της μουσικής σημαδεύει όσα αγαπάμε. Σε αυτόν το μαγικό χωροχρόνο, οι μουσικές επιλογές πρόκειται να επαναφέρουν τους τυχερούς που θα ξεκλέψουν χρόνο με αντίτιμο την απόλαυση. Για να αλιεύσουν από τους ήχους, την ανάγκη να νιώσουν ελαφρύτεροι, ανέμελοι... με ένα "χα-χα-χα'' φεύγοντας από τη συναυλία.

Η συναυλία του Δημήτρη Μαραμή, έχει την εξής ραχοκοκαλιά:

-Επιλογές από την ήδη υπάρχουσα δισκογραφία του, «Σκηνές από Βουβή Ταινία» (Οδός Πανός), «Σκοτεινός Έρωτας» (Sony), «Κυριακές μες στο χειμώνα» (Εκδόσεις Σοκόλη).

-Την πρόσφατη συμμετοχή του -ως συνθέτη- στη δισκογραφική δουλειά «Χορός με τη Βροχή», με ερμηνεύτρια την πρωτοεμφανιζόμενη Κορίνα Λεγάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Τον ανέκδοτο κύκλο 12 τραγουδιών του συνθέτη σε στίχους Μιχάλη Γκανά.

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής στο πιάνο μαζί με τους 3 ερμηνευτές, συνθέτουν αυτήν τη μουσική πρόταση, σε τρεις ασυνεχείς νύχτες. Και θα αποφευχθεί ο συνεχής καταιγισμός θορύβου της καθημερινότητας, εφόσον αποφασίσετε να ανταποκριθείτε. Αυτή η ανταπόκριση στο κάλεσμα, ποτού συμπεριλαμβανομένου, αντιστοιχεί σε 15€ της τσέπης σας. Από τη ''μουσικούλα τσέπης'', όπως έγραφε και ο Σελίν, στην αληθινή μουσική του Cabaret Voltaire. 21.30 να είστε εκεί, στην "εστία", Μαραθώνος 30, και...en Avant La Musique. Για ένα Ταξίδι στην Άκρη της Νύχτας...

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κυριακή 14 Μαρτίου : 21:30
Κυριακή 21 Μαρτίου : 21:30
Κυριακή 28 Μαρτίου : 21:30

No comments: