2.6.10

Party Animals:η προστασία των ζώων είναι παιδεία

Ένα πάρτυ ειδικά αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα! 4/6/2010: μας θέλουν στον Πύργο

Το πρώτο Party Animals είναι γεγονός! To Party Animals είναι ένας νέος fund-raising θεσμός ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο για την ενίσχυση των σωματείων των αδέσποτων ζώων της Ελλάδας. Το πρώτο Party Animals θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στον Πύργο Πετρέζα. Το εισιτήριο για το Party Animals κοστίζει 30€ και με τα έσοδα απο το πάρτυ θα ενισχυθούν με τροφές, φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις τα εξής σωματεία αδέσποτων ζώων: Σωματείο Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ), το Άσυλο Αδέσποτων Ζώων της Έλλης Λοίζου και επιλεγμένα τοπικά σωματεία.

Το Party Animals είναι ένα μεγάλο πάρτυ με dj και διασκέδαση το οποίο απευθύνεται σε όλους τους φιλόζωους και τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με την προσφορά σε ένα ξέφρενο party μέχρι το πρωί! Εισιτήρια για το Party Animals προπωλούνται στα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, τα καταστήματα Fnac, Public και επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα και pet shop σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο σημείο προπώλησης εισιτηρίων για το Party Animals μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πάρτυ www.partyanimals.gr ή να καλέσετε καθημερινά στο 210-3612724 12.00-8.00 μ.μ. Για άλλες απορίες σχετικά με το Party Animals, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο info@partyanimals.gr . Το Party Animals είναι μια πρωτοβουλία της μη-κερδοσκοπικής εταιρίας Be Conscious, η οποία σχεδιάζει και πραγματοποιεί ενέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σε διάφορα θέματα που αφορούν στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Η διεύθυνση του Πύργου Πετρέζα είναι 3ο χιλιόμετρο Σπάτων-Πικερμίου, Σπάτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Πύργο Πετρέζα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πύργου στη διεύθυνση www.pyrgospetreza.gr .

*φωτογραφία: Ακαδημία του Εδιμβούργου, ιδιωτικό σχολείο για παιδιά ηλικίας 5-18 ετών.

No comments: