15.10.10

Belluard Bollwerk International Festival : 18/10 deadline

Belluard Festival 2011, Προθεσμία: 18 Οκτωβρίου – Παραστατικές Τέχνες

To Belluard Bollwerk International Festival και το Migros Culture Percentage αναζητούν έργα που μπορούν να θέσουν σε κίνηση την ελπίδα, περφόρμανς πειραματικής μορφής, που θέτουν υπό αμφισβήτηση πρακτικές ή αποτελούν τολμηρές προσκλήσεις για την πόλη και τους κατοίκους της.
Η ελπίδα ως εφεύρεση, ως κίνηση, ως αλλαγή, ως χορογραφία, ως όνειρο, ως πιθανότητα, ως επανάσταση, ως φιλοξενία, ως δράση… Η πρόσκληση απευθύνεται σε καλλιτέχνες διαφόρων ειδικοτήτων, κατοίκους του Φράιμπουργκ και μη, μεμονωμένους καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών.
Οι επιλεγείσες προτάσεις θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του προγράμματος του Belluard Festival 2011 και θα αναπτυχθούν περαιτέρω κατά τη διάρκεια ενός residency στο Φράιμπουργκ με τη συνεργασία ειδικών από άλλους τομείς.

Όροι συμμετοχής:
· Κάθε πρόταση πρέπει να παρουσιαστεί το πολύ σε 3 σελίδες Α4 (συμπεριλαμβανομένων σχεδίων, εικόνων κτλ) και να συνοδεύεται από προϋπολογισμό και προσωπικές πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση ταχυδρομική και ηλεκτρονική, τηλέφωνο)
· Οι αιτήσεις πρέπει να είναι σε Αγγλικά, Γερμανικά ή Γαλλικά
· Για κάθε επιλεγμένη πρόταση, οι διοργανωτές προσφέρουν μία μίνιμουμ καλλιτεχνική αμοιβή ύψους 2.500 Ελβετικών φράγκων και επιπλέον προϋπολογισμό για την παραγωγή του έργου και την παρουσίασή του κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
· Οι προτάσεις πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς έως τις 18 Οκτωβρίου στη διεύθυνση Belluard Bollwerk International, Contest 2011, PO Box 214, 1701 Fribourg, Switzerland ή στο info@belluard.ch , με θέμα ‘CONTEST 2011’. (12 μμ ώρα Ελβετίας το αργότερο)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.belluard.ch/en/node/434

source:
http://www.busart.org/2010/09/27/belluard-festival-2011/

*photo: από τις αγαπημένες που έχω τραβήξει, και είναι από παράσταση στο Badminton.

No comments: