10.11.11

STATION ATHENS και οι αναμνήσεις ανοιχτές: στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

STATION ATHENS
Παράσταση στις 13, 20 και 27 Νοεμβρίου 2011, ώρα 20:30
"Τι αναμνήσεις έχεις από την πατρίδα σου;
Πώς ήταν το μακρύ ταξίδι σου ως εδώ;
Τώρα πώς είναι να ζεις σε μια καινούρια πόλη;"

Με το τέλος της περσινής δημιουργικής χρονιάς, η παράσταση που ετοίμασε το καλλιτεχνικό εργαστήρι Station Athens, παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στην πλατεία Αυδή.
Τώρα, για τρεις Κυριακές στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (13, 20 & 27 Νοεμβρίου) στις 20:30, ξανά θα συναντήσουμε τον Ζάκι, τον Μπακάρ, τον Χασάν, τον Ομάν, τον Άλεξ, τον Ζακαρία, τον Αμάν, τον Μπαρκάτ, τον Μοχάμεντ, τον Σάκι, τον Ιρφάν, τον Μουσταφά και τον Παρίζ, για να μας διηγηθούν το ταξίδι από την πατρίδα τους -Αφγανιστάν, Ιράν, Συρία, Πακιστάν- μέχρι την Αθήνα και το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.

*Η MKO ΑΜΑΚΑ και το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ διοργανώνουν τα δύο τελευταία χρόνια το καλλιτεχνικό εργαστήρι για νέους μετανάστες - πρόσφυγες με θέμα «Ο σταθμός μου - Η Αθήνα», όπου με άξονα την διαπολιτισμική κουλτούρα των συμμετεχόντων, οι ίδιοι δημιουργούν τη δική τους ιστορία, τη δική τους παράσταση, το δικό τους σταθμό, χρησιμοποιώντας εικαστικά και τεχνολογικά μέσα σε συνδυασμό με το θεατρικό παιχνίδι. Οι προβολές και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το θεατρικό, αλλά και όλα τα σκηνικά, έχουν προκύψει κι αυτά μέσα από τα δημιουργικά παιχνίδια της ομάδας κατά την διάρκεια των εργαστηρίων.
Παράλληλα λειτουργεί έκθεση στο φουαγιέ με έργα φωτογραφίας, video, ζωγραφικής των μαθητών του “Station Athens” από την περίοδο 2009 - 2011.

Είσοδος ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, Κολωνού 31, Αθήνα, τηλ. 6981 802544

No comments: