5.6.12

Εικαστικό Καφενείο και από το σπίτι σας με 7ευρώ.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ONLINE 
από τη Μαριέλα Κωνσταντινίδου, ζωγράφο

Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωγραφικής online, που αφορά οποιονδήποτε έχει το μεράκι και τη διάθεση να ακολουθήσει ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας. 
Μάθετε να ζωγραφίζετε στην άνεση του σπιτιού σας, όποια ώρα θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις και χωρίς περιττά έξοδα. Σε μια περίοδο κρίσης, η δυνατότητα της δημιουργίας μας «κάνει καλό» και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με άλλη διάθεση. 
Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 40 μαθήματα χωρισμένα στις εξής κατηγορίες: Χρώμα, Σχέδιο και Σκίτσο, Τεχνικές, Σύνθεση και Δημιουργία. Είναι ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ασκήσεις που στόχο έχει να καλλιεργήσει τόσο τις «τεχνικές» ικανότητες όσο την φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά μάθημα (7 ευρώ) το οποίο περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, ασκήσεις με σχέδια και φωτογραφίες, διόρθωση των έργων και συμπαράσταση βήμα βήμα. 

Κάθε εβδομάδα παίρνετε στο e-mail σας το μάθημα σε μορφή PDF, το διαβάζετε κάνετε τις ασκήσεις και τις στέλνετε. Στη συνέχεια παίρνετε τις διορθώσεις και παρατηρήσεις μαζί με διορθωτικά σκίτσα όταν χρειάζεται. Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα ή μέρος αυτού. Υπάρχουν πακέτα για όλρες τις ανάγκες. 
Πολύ σημαντικό: Τα πρώτα τρία μαθήματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ…. Έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν δοκιμάσετε…. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο mariela663@gmail.com 
με το όνομα σας και την ένδειξη «Μαθήματα ζωγραφικής» 
Για ιδέες, δημιουργικές προτάσεις και διάφορα θέματα που αφορούν τη ζωγραφική επισκεφτείτε το blog του Εικαστικού Καφενείου
http://www.marielartcourse. blogspot.com/ 

No comments: