7.10.12

Παρουσίαση του προγράμματος ΘΑΛΗΣ για το θέατρο, 21/10


Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΑΛΗΣ» με τίτλο «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΜΟΡΦΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που έχει αναλάβει το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (με υπεύθυνο τον καθηγητή Θεόδωρο Γραμματά), η επίσημη έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Στην εκδήλωση, εκτός από τους επίσημους χαιρετισμούς, θα παρουσιαστούν οι παράμετροι του Προγράμματος, τα ερευνητικά δεδομένα και τα παραδοτέα του, οι συμμετέχοντες Έλληνες και ξένοι ερευνητές (με οποιαδήποτε ιδιότητα και σε οποιαδήποτε θέση), θα γίνουν σύντομες τοποθετήσεις από τον επιστημονικό υπεύθυνο καθ. Θεόδωρο Γραμματά και τους μετακλητούς ξένους επιστήμονες.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από μουσικό-θεατρικό δρώμενο.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές που ενδεχομένως ενδιαφέρονται για το Θέμα. Προσεχώς θα αποσταλεί και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://theduarte.org/, στην οποία θα εμφανίζονται όλες οι δραστηριότητες και δημοσιεύσεις που γίνονται μέσα στα πλαίσια του έργου.

No comments: